Hosszúra nyúlt tervezgetés után - mikor végre emberi időben mind a ketten ráértünk Márkkal - ellátogattunk az ABSF nemrég nyílt kiskereskedelmi egységébe. Az üzlet a Nyugati elkerülő út 6-os út felőli részén (a konzumhölgyek utáni kereszteződés) a volt vízmű telephelyen van.

 

 

A kívülről nem sokat sejtető üzlet belülről meglehetősen impozáns képet ad az oda belépőnek. Rögtön szembetűnő, hogy talán a legnagyobb alapterületű és legnagyobb belmagassággal rendelkező üzletről van szó Pécsi viszonylatban. Minden megtalálható, ami a pecához kell és ha nem lenne elég a már most is nagy és választékos árukészlet, folyamatosan bővülni fognak - nyugtatott meg a szívélyes kereskedő. Furcsa is volt, hogy nem kellett félni egy 4 m-es bot kézbevételekor, hogy megkarcoljuk a plafont.

Igazi csemegére is bukkantunk. Találtunk egy állványt, melyen vagy egy tucat gyönyörű, kézzel készített bot meredezett az égbe. Szakavatott szemeknek csodálatos élményt nyújtanak ezek a pálcák. Nem a kisnyugdíjas pénztárcához való eszközök, de mindenképpen érdemes kézbevenni. Erről a témáról tervezek egy külön írást fényképekkel így részletesebben nem merülök most a témába. Röviden annyi, hogy a botok minden összetevője a legmagasabb minőségű anyagból van, tehát best of the best!!!

Végezetül mindenkinek ajánlom az üzletet és weblapjukat www.absf.hu !

Szerző: Aco

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfogta.blog.hu/api/trackback/id/tr831927736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MárK 2010.04.25. 09:10:25

Abszolút csak megerősíteni tudom a Tibi által leírtakat. Várom hogy esetleg gyakorlatban is kipróbáljunk egy-két terméket!
süti beállítások módosítása