Remek hírt közölhetek kedves horgásztársak. Pogányban bevezették a kedvezményes sporthorgász jegyet, a Catch & release szellemében. Mondhatom, hogy magam is szószólója, sőt ötletgazdája vagyok a kezdeményezésnek, így a vezetőség döntését nagy örömmel üdvözöltem.  Vasárnap be is támadunk. Íme a hivatalos közlemény:

"Régi vágya teljesült a horgászoknak a napokban. A vezetőség a nagy igényre való tekintettel bevezeti az ún. sportjegyet. A fogd ki és engedd vissza filozófia jegyében alkotott szabály, a tavaly bevezett délutános jegy után egy újabb lépés az egyesület életében. A sportjegyet váltó horgász napkeltétől napnyugtáig horgászhat, minden kifogott halat köteles azonnal visszaengedni. A halat szákba nem teheti, át nem ruházhatja ! A jegy ára 1400.-Ft.

A HE vezetősége"

(forrás: http://www.poganyito.hu)


A bejegyzés trackback címe:

https://mitfogta.blog.hu/api/trackback/id/tr501071090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása